Közzétéve: 2016. márc. 8. kedd

Továbbra is sokan háborognak a Radijah jobb szeme körüli bizarr tetoválás miatt

A sztárvilágban nem ritka, hogy egy-egy híres ember furcsa tetoválást csináltat, de azért itt is vannak olyan arcok, akik a többieknél nagyobb felhajtást okoznak az általuk választott mintákkal. Egy ifjú zenész, Radijah például kreativitását és művészi énjét akarta kifejezni különleges szemtetkójával, ami a jobb szeme körül látható, viszont nem ért el vele osztatlan sikert. Ugyanis egyeseknek a szabadkőműveseket juttatja eszükbe ez a minta, ezért vannak, akik Radijah és az Illuminátusok kapcsolatáról suttognak. Ez persze nem túl valószínű, hiszen a zenész által is képviselt reggaere épülő zeneirányzat, a dancehall nem annyira vall hasonló nézeteket ilyen és ehhez hasonló titkos csoportosulásokkal…

A tetoválás egyébként nem most készült: ha megnézed Radijah Bumpa című számának 2014-ben feltöltött klipjét a YouTube-on, ott már látható a minta. A Tattoodo Blog viszont azért írt róla most, mert még mindig óriási felháborodást kelt a rajongók körében.

radijah-620x465.jpg

A művész egyébként kicsit már bánhatja a tetkót, mert a karrierjére sincs épp áldásos hatással. Nemrég elárulta, hogy a dancehall producer és promoter Foota Hype visszautasította, hogy játssza és promotálja Radijah dalait, mert – ahogy ő fogalmazott – hiába tehetséges gyerek ez a Radijah, ha az ő vallási nézeteivel ellentétes a tetoválása.

radijah-tattoo.jpg

radijah-eye-tattoo.jpg

Forrás: blog.tattoodo.com

Offline Magazin – zene

Comments are closed.

Videók

Legnépszerűbb cikkek