Közzétéve: 2016. dec. 19. hétfő

Tévéajánló – Vasárnap (12.18.)

Belevaló papapótló
A John Hughes-John Candy alkotópáros (mára sajnos mindketten elhunytak) népszerű családi komédiája.
Vetítik: Viasat6 – 12:20

Az első lovag
A ZAZ-tag Jerry Zucker romantikus kalandfilmje Artúr király udvarának sűrű érzelmi életéről Sean Connery, Richard Gere és Julia Ormond főszereplésével.
Vetítik: TV2 – 15:05

Narnia Krónikái – Caspian herceg
Míg a háttéremberből lassacskán rendezővé emelkedett Andrew Adamson ügyesen animált spenótzöld világot William Steig ogre-meséjéből (Shrek-széria), addig C.S. Lewis fantasy-folyamával nem igen boldogul. A nyitó epizód, Az oroszlán, a boszorkány és a ruhásszekrény filmátiratának dramaturgiai esetlegességei miatt A gyűrük ura-, illetve Harry Potter-párhuzam is leginkább a franchise és nem az adaptált irodalmi alapok rokonvonásai kapcsán vetődhetett fel – a Caspian herceg jelen változata pedig nem több, mint mozgóképes illusztráció a második Narnia-kötet csatajeleneteihez. (Schreiber András)
Vetítik: RTL Klub – 18:50

Holnapután
Roland Emmerich katasztrófafilmje erős színészgárdával (Dennis Quaid, Jake Gyllenhaal, Ian Holm, Sela Ward, Tamlyn Tomita).
Vetítik: TV2 – 18:55

A Karib-tenger kalózai 2. – Holtak kincse
Gore Verbinski zajos sikerű filmsorozatának második része a szokásos sztárokkal.
Vetítik: Film+ – 20:30

Zűrös páros
A számtalan azonos című vígjáték közül ez éppen a francia, benne pedig olyan jeles komikusok, mint Christian Clavier, Daniel Auteuil, Jennifer Saunders és John Cleese.
Vetítik: Film+ – 21:00

Camille
Noémie Lvovsky saját maga írta, rendezte és főszerepelte erősen önéletrajzi ihletésű filmjét, amelyben az általa alakított középkorú színésznő szilveszter éjszaka hirtelen visszarepül a múltba és 16 éves önmaga testében találja magát. (Pontosabban: a teste ugyanaz, de a környezetének ez a jelek szerint nem tűnik fel.) (BS)
Vetítik: m2 – 21:05

Kettős játék
Tony Gilroy kémthrillere Julia Roberts, Clive Owen, Tom Wilkinson, Paul Giamatti és Ulrich Thomsen főszereplésével.
Vetítik: TV2 – 21:25

kettos_jatek.jpg

[…] Bővebben!

Megosztom Facebookon! Megosztom Twitteren! Megosztom Tumblren!

Filmvilág blog

Comments are closed.

Videók

Legnépszerűbb cikkek