Közzétéve: 2016. júl. 30. szombat

Tévéajánló – Szombat (07.30.)

Pár lépés a mennyország
A vad banda vigyorgós algonoszaként (is) ismert Alfonso Arau romantikus filmje Keanu Reeves, Aitana Sánchez-Gijón, Anthony Quinn és Giancarlo Giannini főszereplésével.
Vetítik: RTL Klub – 13:50

American Graffiti 2.
George Lucas első jelentős lépése életműve kiárusítása felé. A színészgárdára viszont nem lehet panasz: Candy Clark, Bo Hopkins, Ron Howard, Paul Le Mat, Mackenzie Phillips, Charles Martin Smith, Cindy Williams, Scott Glenn, Mary Kay Place, Wolfman Jack, Rosanna Arquette, Delroy Lindo, Harrison Ford, továbbá a Country Joe and the Fish zenekar.
Vetítik: Viasat6 – 13:55

Égi madár
Fehér Imre Móricz Zsigmond-adaptációja.
Vetítik: Duna – 15:20

Benjamin Button különös élete
David Fincher díjakra kacsingató, egyebek mellett 3 Oscart be is zsebelő F. Scott Fitzgerald-adaptációja Cate Blanchettel és Brad Pittel.
Vetítik: Viasat3 – 17:40

Hogyan lopjunk felhőkarcolót?
Ben Stiller és Eddie Murphy vígjátékában egy felhőkarcoló dolgozói összefognak, hogy a nyugdíjukat lenyúló dúsgazdag lakót megleckéztessék. Brett Ratner filmje (…) (BS)
Vetítik: TV2 – 19:00

Kőbunkó
Les Mayfield vígjátéka, az egyik főszereplő természetesen Pauly Shore (fiatalabbak kedvéért: ezért van a címben az, hogy “kő”). A többiek: Sean Astin, Brendan Fraser, Megan Ward, Robin Tunney, Michael DeLuise.
Vetítik: Duna – 19:30

21 Jump Street – A kopasz osztag
A Szupercsapat, Starsky és Hutch és (többek közt) a Charlie angyalai után újabb klasszikus amerikai sorozatból készült moziadaptáció. A nálunk kevésbé ismert, 1987-től 1991-ig futó sorozatban két fiatal rendőrnek vissza kell térnie a gimnáziumba inkognitóban, hogy lefüleljenek néhány drogdílert. Johnny Depp és Dustin Nguyen egykori szerepeit Jonah Hill és Channing Tatum örökölték meg, előbbi a forgatókönyv megírásában is részt vett Michael Bacall (Scott Pilgrim a világ ellen) oldalán. (BS)
A film tulajdonképp a zsaru-vígjátékok és a nosztalgikus gimi-mozik unalomig ismert kliséit hasznosítja újra, de a felröppenő labdákat az alkotók megfelelő hibaszázalékkal csapják le. (Huber Zoltán kritikája a Filmvilág 2012/05. számában olvasható.)
Vetítik: Film+ – 21:00

21jump_1.jpg

[…] Bővebben!

Megosztom Facebookon! Megosztom Twitteren! Megosztom Tumblren!

Filmvilág blog

Comments are closed.

Videók

Legnépszerűbb cikkek