Közzétéve: 2016. aug. 24. szerda

Tévéajánló – Szerda (08.24.)

Az aranykesztyű lovagjai 1. rész
Keleti Márton tévésorozata. Szereplők: Várkonyi Zoltán, Sinkovits Imre, Ruttkai Éva, Pécsi Ildikó, Molnár Tibor, Lőte Attila, Kozák László, Keres Emil, Kaló Flórián, György László, Bárdy György.
Vetítik: Duna World – 11:20

Miss Marple – Nemezis
Az Agatha Christie művein alapuló sorozat Nicolas Winding Refn rendezte epizódja. Feltűnik benne Richard E. Grant is.
Vetítik: Story4 – 21:00

A majmok bolygója: Lázadás
Tíz éve Tim Burton már megpróbálta feléleszteni A majmok bolygója franchise-t, sikertelenül, most egy viszonylag ismeretlen rendező, Rupert Wyatt próbálkozik ugyanezzel. A sorozat első része nem a klasszikus, 1968-as verziót dolgozza fel, hanem a 1972-ben készült negyedik részt (A majmok bolygója IV. – A hódítás), amely azt meséli el, hogy kezdődött a majmok hatalomátvétele. Főszereplők: James Franco, Freida Pinto, John Lithgow. Ceasarnak, a szuperintelligens majomnak, az az Andy Serkis kölcsönözte a mimikáját, aki ugyanezzel a technikával már King Kongot vagy Gollamet is „eljátszotta”. (BS)
John Lithgow kedves alzheimeres bácsija nélkül nehezen viselnénk el a felkelés kirobbanásáig ránk váró egy órát. De a sztorit ne kárhoztassuk, a Lázadás a legújabb digitális technika filmes alkalmazásáról szól, és ebben a tekintetben  mindenképpen siker. (Kovács Marcell kritikája a Filmvilág 2011/09. számában olvasható.)
Vetítik: TV2 – 21:25

a_majmok_bolygoja_lazadas.jpg[…] Bővebben!

Megosztom Facebookon! Megosztom Twitteren! Megosztom Tumblren!

Filmvilág blog

Comments are closed.

Videók

Legnépszerűbb cikkek