Közzétéve: 2016. márc. 21. hétfő

Tévéajánló – Hétfő (03.21.)

Hárman a slamasztikában
Az Óvakodj a törpétől duója, Goldie Hawn és Chevy Chase Charles Grodinnal kiegészülve forgatta le ezt a remek komédiát Neil Simon forgatókönyve alapján.
Vetítik: Film Mánia – 19:05

A szertartás
Minden idők 16. legjobb filmje „bűnfilm” kategóriában a Guardian szerint, de Claude Chabrol Arany Oroszlánra és több Cézárra jelölt remeke a tévéajánló szerzője szerint sem mindennapi alkotás, konkrétan a termékenysége ellenére igen magas nívón alkotó rendező egyik legjobbja. Szereplők: Sandrine Bonnaire, Isabelle Huppert (aki a legjobb női alakítás díját Velencéből és a Cézár-átadóról is hazavihette), Jean-Pierre Cassel, Jacqueline Bisset, Valentin Merlet, Virginie Ledoyen. A forgatókönyv alapjául szolgáló, egyszer már feldolgozott regény szerzője Ruth Rendell.
Vetítik: Film Mánia – 21:00

Wanted
Timur Bekmambetov akciófilmje Mark Millar kultikus képregénye nyomán, James McAvoy, Angelina Jolie, Morgan Freeman, Thomas Kretschmann és Terence Stamp főszereplésével.
Vetítik: TV2 – 21:30

Zsarutörténet (alias Zsaru-történet)
Jacques Deray népszerű, igaz történeten alapuló, Jean-Pierre Melville-hez is méltó bűnügyi filmje Alain Delonnal és Jean-Louis Trintignant-nal.
Vetítik: Duna – 00:00

Megosztom Facebookon! Megosztom Twitteren! Megosztom Tumblren!

Filmvilág blog

Comments are closed.

Videók

Legnépszerűbb cikkek