Közzétéve: 2016. jún. 9. csütörtök

Tévéajánló – Csütörtök (06.09.)

Rafinált bűnösök
Molnár György tévéfilmje Jaroslav Hasek Dekameron című kötetének kilenc novellája alapján. Szereplők: Koltai Róbert, Vajda László, Törőcsik Mari, Kern András, Benedek Miklós, Szacsvay László, Dégi István, Szirtes Ági, Sinkó László, Tábori Nóra, Pásztor Erzsi, Füsti Molnár Éva, Simorjay Emese, Holl István, Szombathy Gyula.
Vetítik: Duna World – 11:45

Bízz a szerelemben
A Csillagainkban a hiba rendezőjének vígjátéka Greg Kinnear, Jennifer Connelly, Lily Collins, Logan Lerman, Kristen Bell, és az önmagát alakító Stephen King főszereplésével.
Vetítik: Duna – 21:20

Vicky Cristina Barcelona
A három sztereotip nőtípust (meleg barna, naiv szőke, tüzes fekete) és egy hamisítatlan machót felvonultató Vicky Cristina Barcelona elsősorban férfiaknak való vérbeli nyári szerelmes film. Bár nem visz közelebb a női lélekhez, sem a szerelem természetének megértéséhez, kellemes élvezet. (Schreiber András)
Rendezte és írta: Woody Allen. Szereplők: Scarlett Johansson, Rebecca Hall, Penélope Cruz, Javier Bardem.
Vetítik: Viasat3 – 22:10

Látogatás
Pejó Róbert filmjét, a Filmszemlén a legjobb rendezés díját (megosztva) elnyert Látogatást egy népszerű osztrák író, Thomas Glavinic Der Kameramörder című bűnügyi regényéből készítette. (…) Pejó sajnos száraz, izgalmat ritkán keltő krimit forgatott Glavinic szatírájából; ha jobb, legfeljebb csak azért jobb egy Tetthely-epizódnál a film, mert Pejó – a regényt át- és felülíró – tollát a szociológia indulat is vezette. Glavinicnek csak a történetét használja, a könyv fekete humorából nem jön át semmi (a médiakritikát is kilúgozta). (Kolozsi László)
Szereplők: Gryllus Dorka, Merab Ninidze, Andreas Lust, Ursina Lardi.
Vetítik: Duna – 23:05

latogatas.jpg

[…] Bővebben!

Megosztom Facebookon! Megosztom Twitteren! Megosztom Tumblren!

Filmvilág blog

Comments are closed.

Videók

Legnépszerűbb cikkek