Közzétéve: 2016. márc. 10. csütörtök

Tévéajánló – Csütörtök (03.10.)

Aranyóra
Berényi Gábor tévéfilmje Szép Ernő műve nyomán. Szereplők: Fazekas Zsuzsanna, Kun Vilmos, Mácsai Pál, Hirtling István, Raksányi Gellért, Bajor Imre, Kránitz Lajos, Olsavszky Éva, Csíkos Gábor, Baranyi László, Szende Bessy, Milla Antal.
Vetítik: Duna World – 11:35

Rohanás
A vígjátékok és ifjúsági kalandfilmek után az egykori pankrátor, Dwayne „The Rock” Johnson visszatért az akciófilm műfajához. Egy börtönből szabadult férfit alakít, akinek csupán pár órája van, hogy megbosszulja testvére halálát, miközben egy rendőr (Billy Bob Thornton) és egy bérgyilkos is a nyomában van. A rendező, George Tillman Jr. eddig a Birkanyírás 2.-höz hasonló opuszokkal vétette észre magát, a Rohanás azonban meglepően jó kritikákat kapott. (BS)
Különös, még épp működőképes zsánerkísérlet a Rohanás,és meglehetősen koridegen, mintha csak a Száguldás a semmibe kultuszdarabját látnánk viszont magasabb fordulatszámon és több fordulattal – ha más nem is, kiváló ellenméreg a Crank-trendre. (Varró Attila kritikája a Filmvilág 2011/01. számában olvasható.)
Vetítik: Film+ – 21:00

A Csodacsapat
A Piaf és a Grace – Monaco csillaga rendezőjének vígjátéka.
Vetítik: Duna – 22:00

Gyilkos tánc
A klasszikusok tömegéért felelős Robert Wise utolsó, sajnos dicstelenül megbukott mozfilmje, aminek története (zűrös fiatalkorúak kalandjai New Yorkban, sok tánccal) érdekes módon egyik legnagyobb sikerét, a West Side Storyt idézi.
Vetítik: Film+ – 22:50

gyilkos_tanc.jpg

[…] Bővebben!

Megosztom Facebookon! Megosztom Twitteren! Megosztom Tumblren!

Filmvilág blog

Comments are closed.

Videók

Legnépszerűbb cikkek