Közzétéve: 2016. márc. 14. hétfő

Neked melyik a kedvenced az új tetkóstílusok közül?

Ahogy mondjuk az öltözködés vagy a frizuradivat terén, úgy a tetoválásban is új trendeket fedezhetünk fel időről időre. Most bemutatjuk azokat a feltörekvő irányzatokat, melyek közül te is megtalálhatod a kedvenced. Ha azon gondolkodsz, milyen legyen a következő tetkód, vagy épp most kapsz kedvet a tetováláshoz, akkor akár most rögtön kiválaszthatod, melyik tetkóstílus áll hozzád a legközelebb.

Bírod a feketét? Akkor ezt ajánljuk neked: fekete minták és fekete humor adják meg az Ignorance stílus esszenciáját. Maga a szó tudatlanságot jelent, valószínűleg a minták egyszerűségére utalva, de mi azért egy ilyen tetkó elkészítését sem bíznánk akárkire…

newtatt1.jpg

Mash-up tetoválást akkor válassz, ha bírod a különböző stílusok keveredését, és elég bevállalósnak érzed magad egy-egy ilyen vagy nagyon hasonló minta viseléséhez.

newtatt2.jpg

A Sketch tetoválások olyanok, mintha ceruzarajzokat viselnél – innen is gyűjthetsz inspirációt.

newtatt3.jpg

Az úgynevezett Brushstroke tetoválások az ázsiai kalligrafikus stílust ötvözik látványos mintákkal. Az eredmény egészen elképesztő.

newtatt4.jpg

A Tattoodo blogon Single-needle-ként emlegetett tetoválóstílus a maga kedves kis mintáival, minimalista dizájnjával és vízfestékszerű színeivel eléggé mesebelinek hat, de ha ezt szereted, érdemes valami hasonlóban gondolkodnod.

newtatt6.jpg

Cukiság és tradicionális amerikai minták keverednek a Kawaiicore tetoválásokban. Szerintünk csak akkor válaszd ezt a stílust, ha biztos vagy abban, hogy évek múlva sem fogod kinőni.

newtatt7.jpg

De ha mégis így történne, vagy van olyan tetkód, amit már nem szeretsz annyira, akkor van egy jó hírünk: idén kimondottan menő dolognak számít fedőtetkót csináltatni. Csak vigyázz, mert ezekkel is mellé lehet ám fogni

newtatt8.jpg

Forrás: Blog.tattoodo.com

Offline Magazin – divat

Comments are closed.

Videók

Legnépszerűbb cikkek