Közzétéve: 2016. márc. 12. szombat

Hip-hop gyász: A mai rappereknek egy szavát sem lehet érteni

A rappereknek azon útja, amit Lil Wayne kezdett kitaposni, mára kezelhetetlenné vált. Arra gondolunk, hogy manapság hiába próbáljuk megérteni az aktuális rapsztárokat, az artikuláció teljes hiánya miatt ez egy lehetetlen vállalkozás.

Ékes példája ennek Young Thug, akinek ugyan teljesen vagányak a trap alapú beatjei, de a mondanivalója sosem jön át magától, csakis akkor, ha rákeresünk a dalszövegeire. Ez a trend minden bizonnyal onnan ered, hogy tök menő most annyira betépve lenni, hogy az ember már beszélni se tudjon. Ugye Future?

Erre készített egy remek paródiát Crank Lucas, aki egy átlagos pizzarendelést mond el úgy, mint a mai trendi rapperek. Először a videót mutatjuk, alatta a “fordítást”, azaz a dalszöveget, majd egy extra poén következik.

A dalszöveg:
“Bitch I ain’t ate in the morning. You know a n*gga is hungry. I’m in the mood for some food. I’m bout’ to count up that money. I’ve just been sipping on lean. And then smoking on the paper. Cheeseburger cheeseburger, SKRRRT. I’m ’bout to order a pizza. Thank you for choosing Papa Johns, what would you like to order? I want a large pepperoni pizza with the cheesy bread. Thank you my neezy! Okay your total is $ 23.50, any special instructions for the driver? Tell them before they SKRRRT in the building. My BRRR-BRRR, call me at the back door. Okay sir your order will be there in about 45 minutes. Thank youuu!”

– – –

Végül pedig Hopsintól a “No Words”, ami eddig a legviccesebb paródiája a Future-félék érthetetlen rappelésének:


Offline Magazin – zene

Comments are closed.

Videók

Legnépszerűbb cikkek