Közzétéve: 2016. márc. 10. csütörtök

Deadmau5 is megszólalt Kanye West torrentes balhéja kapcsán

Tegnap mi is megírtuk nektek, hogy Kanye West torrentezik – annak ellenére, hogy nemrég még ő háborgott a leghangosabban az internetes letöltések miatt. Pontosabban azért hisztizett, hogy legújabb albumát, a The Life Of Pablo-t senki ne töltse le a Pirate Bay-ről, mert ott van a Tidal zenemegosztón, és bizony neki jár a jól megérdemelt pénze. Nos, erre rá lehet bólintani, vagy legyinteni egyet, vagy az egészet akár el is felejthetnénk. De nem. Kanye tett róla, hogy ne tegyük: posztolt ugyanis egy olyan fotót Twitterre, amiből kiderül, hogy Sufjan Stevenst hallgat a MacBookján. Nos, ezzel még nem lett volna semmi baj, ha nem lenne egyértelmű a fotón, hogy a Pirate Bay is meg van nyitva, ahonnan több mint valószínű, hogy épp a Serum nevű, egyébként 200 dollárba kerülő zenei szoftvert próbálja leszedni. Egyesek szerint ezt direkt csinálta, mások viszont úgy gondolják, annyira sötét, hogy tényleg nem csukta be a letöltő oldalt, mielőtt fotózott volna.

Sokan reagáltak erre a képre, többek közt Kanye nagy „imádója”, Deadmau5 is: azt kérdezi Kanye-től Twitteren, hogy na mi van, nem engedheted meg magadnak a Serumot, te pöcs.

hypocrite-kanye-west-uses-pirate-bay-photos-2.png

Erre jön is a válasz Felix Cartaltól: „hát nem hallottad, hogy 53 milliós adóssága van?”.

hypocrite-kanye-west-uses-pirate-bay-photos-3.png

Deadmau5 persze fasza csávó, és indítványozza, hogy ebben az esetben indítsanak Kickstarter kampányt, hogy Kanye Westnek összejöjjön az a 200 dollár a program megvásárlására… a #prayforyeezy hashtag nálunk mindent visz!

screen-shot-2016-03-02-at-11-11-52-am-copy.png

screen-shot-2016-03-02-at-11-11-38-am-copy.png

Mivel Kanye mindig is azt állította saját magáról, hogy egy zseni, szerintünk majd csak kitalál valamit erre a helyzetre is…

hypocrite-kanye-west-uses-the-pirate-bay-photos-8.gif

Forrás: Thechive.com

Offline Magazin – zene

Comments are closed.

Videók

Legnépszerűbb cikkek