Közzétéve: 2016. márc. 19. szombat

Cosplay ruhákkal kezdett a tehetséges 18 éves divattervező

Angela Clayton a New York-i, Long Island-ből lenyűgöző ruhákat készített, hogy úgy nézzen ki, mintha egy Disney-filmből lépett volna ki. A tehetséges, 18 éves ruhatervező lány először varrni kezdett, amikor felkeltette az érdeklődését a cosplay feeling. Mostanában az eseményeken ritkábban vesz részt, inkább az eredeti tervek érdeklik. Ma már főként történelmi vagy fantasy ihletésű ruhákat álmodik meg.
Előfordult már, hogy egy projekttel 250 órát dolgozott, és 11 méter anyagot használt fel a ruhához. A fiatal lány a Cosmónak elmondta, hogy reméli, ezzel foglalkozhat majd a jövőben, mert imádja, ahogy éltere kelnek az ötletei. Az első dolog, amit maga készített, egy iskolai egyenruha volt egy anime show-ra, akkor még csak 14 éves volt. Nem engedhette meg magának, hogy megvegye a ruhát, de élvezte, hogy ő maga készítette el. Szerinte van, akinek mindez természetesen jön, de lehet tanulni is. Szereti a ruhákat elkészíteni, ám nagyon élvezi a tervezést is.

divat_0.jpgdivat2_0.jpgdivat3_0.jpgdivat4_0.jpgdivat4_0.jpgdivat6_0.jpgdivat7_0.jpgdivat8_0.jpgdivat9_0.jpgdivat10_0.jpg

Forrás: boredpanda.com

nem

Offline Magazin – divat

Comments are closed.

Videók

Legnépszerűbb cikkek