Közzétéve: 2019. nov. 20. szerda

A Filmvilág támogatókat keres!

filmvilag.jpg

A Filmvilág az egyetlen magyar nyelvű filmművészeti folyóirat. 1958-ban alapították, 1979 óta jelenik meg havi rendszerességgel, hűséges olvasóink és a filmesek támogatása nélkül azonban veszélybe kerülhet a folytatás.

Költségeink felét mi magunk teremtjük elő lapeladásból, hirdetésből. Ez a forrás azonban véges, a pályázati támogatás pedig lassú. Az „egyablakos rendszerben” sohasem az év elején érkezik pályázati támogatás, hanem hosszú hónapokkal később. Emiatt minden évet túlélő üzemmódban kell végigküzdenünk.

Bízunk és hiszünk a kritikus gondolkodást, a közérthető stílust és a minőséget mindennél többre értékelő olvasóinkban és a filmesekben. A filmkultúra egységes egész: ahol nincs kritikai élet, vita és közös gondolkodás a filmekről, ott hamarosan a filmművészet is megszűnik.

Már eddig is sokat köszönhettünk az olvasóinknak – az 1{956a857b780660cd64d5c35a18b9334e091c7b20cfead436945105eb105b0fc5}-os felajánlások nélkül a Filmvilág folyóirat létezése is veszélybe került volna. De továbbra is szükségünk van a segítségre, ezért kampányt indítottunk a Patreonon.

Nem kérünk sokat, csak egy duplakávé vagy egy mozijegy árát havonta. (Akinek lehetősége van rá, támogathat bennünket akár nagyobb összeggel is.) Cserébe igyekszünk extra szolgáltatásokat is adni a támogatóinknak.

Minden támogatást hálásan köszönünk!

https://www.patreon.com/filmvilag

Megosztom Facebookon! Megosztom Twitteren! Megosztom Tumblren!

Filmvilág blog

Comments are closed.

Videók

Legnépszerűbb cikkek